O meni

Dobrodošli na moj blog!

Ja sam Jelena Milošević i drago mi je što ste ovde. Nema mnogo stvari koje bih rekla o sebi. Nekoliko rečenica. Možda koja više.

Po zvanju sam diplomirana pravnica, po zanimanju kreativna preduzetnica. Radim, putujem i stvaram. Ja u tri reči.

Preduzetnik u ugostiteljstvu, vlasnica i iskusni menadžer diskoteke, stekla sam znanja i veštine na teži način. A nisam morala. Žena koja se našla u muškom svetu. I koja je uspela, zainat. Zato što je žena. I zato što mora. Jer je žena.

Tokom studiranja, bavila sam se besedništvom i debatama, osvajala sam nagrade na takmičenjima pa su mi javni nastupi i pisanje govora dobro poznati. Pisanje je moj način izražavanja. Obožavam da pišem priče i putopise. U slobodno vreme sam kreativac rekreativac, verujem u potencijal i moć hobija. Ljubitelj sam knjiga i ručnih radova. Danilova mama i stvastvena putnica. Ivanova životna saputnica.

 Verujem da u svakoj ženi čuči talenat koji treba otkriti. I u to da se svako znanje može unovčiti. Sigurna sam i u to svaka žena ima znanje i talenat. “Ženobrazovanje” je moj projekat kojim želim da to i dokažem. Hoću da pomognem onima  koji žele da se razvijaju i da napreduju, svima koje to zanima.  Podeliću sa vama sve što znam i koliko mogućnosti pisane reči  to dozvoljavaju. Ja sam sve ono što ćete pročitati na blogu. Poslovno biznis konsultant, privatno zafrkant.

O BLOGU

Blog čine četiri kategorije, koje su od životne važnosti meni, a verujem i većini. Pisanje o ovim temama je zadovoljstvo.

BIZNIS – jer verujem u rad, znanje i obrazovanje. Pričaćemo o karijeri, poslu, radu od kuće i na internetu, preduzetništvu, poslovnim veštinama, ali na moj način. Kroz praktične primere i putem kojim sam ja išla. I uspelo je.

PUTOVANJA – moje putopise možete pronaći na blogu maminaputovanja.com.

KREATIVAR – šta je kuvarima kuvar, to je kreativcima kreativar. Koji hobiji donose zaradu i kako da pretvorite hobi u posao? Upoznaćete najkreativnije žene i njihove ručne radove kroz “Lonac i konac, ručni radovi”, videćete kako se od ljubavi i hobija zarađuje novac.

“BAZA ZNANJA” – deo bloga koji je posvećen edukaciji. Tu vas čeka “Knjigoteka”, koja će spojiti prave ljubitelje knjiga. Kursevi i obuke, besplatna online edukacija iz raznih oblasti i korisni sajtovi, kao i platforme i sajtovi za freelance poslove. Blogopedia, sve o blogovanju, blogovima i njihovom značaju.

 SUPERMAMA – kreativni svet koji me okružuje. Tekstovi o roditeljstvu, o praktičnim handmade i homemade trikovima, poneki recept koji sam nasledila od bake, moji rituali za unutrašnji mir i spoljašnji negovan izgled. Zadovoljna žena je srećna žena.