Ljudi koji često putuju koriste brojne trikove za pronalaženje povoljnih putovanja. Prava riznica korisnih fora i fazona su strastveni putnici sa dugim stažom i bogatim iskustvom. Kreiranje jeftinih putovanja je zanat koji se izučava godinama, a svaka destinacija donosi nova znanja.

Moje putničko iskustvo nije ni malo, a ni veliko. Rekla bih da je taman, uzimajući u obzir da imam (tek) 30 godina i da je više od polovine života, bar se nadam, predamnom. Obišla sam veći deo Srbije, oko 50 gradova u 15 zemalja na tri kontinenta.

Pred svako putovanje detaljno istražujem nekoliko stvari: znamenitosti i bitne karakteristike destinacije koju posećujem, izlete do okolnih mesta, trikove za praktična putovanja kada je pakovanje u pitanju, fore za ekonomična putovanja kada je reč o traženju povoljnog smeštaja i prevoza, jeftinih avio karata

Odmor sa decom ume da bude zahtevan, posebno ako su to putovanja sa bebom ili malim detetom. Meni su to najlepša putovanja i trudim se da budu bezbrižna. I zaista, svako dosadašnje putovanje je bilo savršeno i bez ikakvih problema.

 

———————————————————- NASTAVI SA ČITANJEM

Napišite komentar