O meni

Dobrodošli na moj blog!

Ja sam Jelena Milošević i drago mi je što ste ovde.

Po zvanju sam diplomirana pravnica, po zanimanju kreativna preduzetnica. Radim, putujem i stvaram. Ja u tri reči.

Preduzetnik u ugostiteljstvu, vlasnica i iskusni menadžer diskoteke, stekla sam znanja i veštine na teži način. A nisam morala. Žena koja se našla u muškom svetu. I koja je uspela, zainat. Zato što je žena. I zato što mora. Jer je žena.

Tokom studiranja, bavila sam se besedništvom i debatama, osvajala sam nagrade na takmičenjima pa su mi javni nastupi i pisanje govora dobro poznati. Pisanje je moj način izražavanja. Obožavam da pišem priče i putopise. U slobodno vreme sam kreativac rekreativac, verujem u potencijal i moć hobija. Ljubitelj sam knjiga i ručnih radova. Danilova mama i stvastvena putnica. Ivanova životna saputnica.

 Verujem da u svakoj ženi čuči talenat koji treba otkriti. I u to da se svako znanje može unovčiti. Sigurna sam i u to svaka žena ima znanje i talenat. “Ženobrazovanje” je moj projekat kojim želim da to i dokažem. Hoću da pomognem onima  koji žele da se razvijaju i da napreduju, svima koje to zanima.  Podeliću sa vama sve što znam i koliko mogućnosti pisane reči  to dozvoljavaju. Ja sam sve ono što ćete pročitati na blogu. Poslovno biznis konsultant, privatno zafrkant.

O BLOGU

Blog čine četiri kategorije, koje su od životne važnosti meni, a verujem i većini. Pisanje o ovim temama je zadovoljstvo.

BIZNIS – jer verujem u rad, znanje i obrazovanje. Pokušaću da vam pomognem da pronađete ili pokrenete posao, da hobi pretvorite u dodatnu zaradu a zatim i u posao i sve to preko interneta i od kuće. Posebna pažnja biće posvećena pokretanju i monetizaciji bloga, ali i raznim marketinškim trikovima . Sve ovo objasniću kroz primer iz prakse – sebe.

BAZA ZNANJA – deo bloga koji je posvećen čitanju, edukovanju i usavršavanju. Potrudiću se da moja baza znanja postane značajan i  resurs i izvor korisnih saveta i preporuka.

 SUPERMAMA – kreativni svet koji me okružuje. Tekstovi o roditeljstvu, o praktičnim handmade i homemade trikovima, poneki recept koji sam nasledila od bake, moji rituali za unutrašnji mir i spoljašnji negovan izgled i sve to pod nazivom “Lonac i konac“. Rad je sastavni deo mene, pa ćete od biznis mame naučiti razne trikove za organizaciju, planiranje i ostvarivanje ali ciljeva, planova, želja i snove koji je me prate. Trudiću se da što više radim na sebi.

PUTOVANJA – moje putopise možete pronaći na blogu maminaputovanja.com, a videćete ij i na ovom blogu u kategoriji koju opisujem. Nakon što izaberete tekst, bićete preusmereni na travel blog, od koga vas deli dva klika. Vrlo je jednostavno. Posebna pažnja biće posvećena putovanjima sa decom, savetima za pakovanje i kako da organizujete jeftina putovanja.