O meni

Dobrodošli na moj blog!

Ja sam Jelena Milošević i drago mi je što ste ovde. Nema mnogo stvari koje bih rekla o sebi. Nekoliko rečenica. Možda koja više.

Po zvanju sam diplomirana pravnica, po zanimanju kreativna preduzetnica. Radim, putujem i stvaram. Ja u tri reči.

Preduzetnik u ugostiteljstvu, vlasnica i iskusni menadžer diskoteke, stekla sam znanja i veštine na teži način. A nisam morala. Žena koja se našla u muškom svetu. I koja je uspela, zainat. Zato što je žena. I zato što mora. Jer je žena.

Tokom studiranja, bavila sam se besedništvom i debatama, osvajala sam nagrade na takmičenjima pa su mi javni nastupi i pisanje govora dobro poznati. Pisanje je moj način izražavanja. Obožavam da pišem priče i putopise. U slobodno vreme sam kreativac rekreativac, verujem u potencijal i moć hobija. Ljubitelj sam knjiga i ručnih radova. Danilova mama i stvastvena putnica. Ivanova životna saputnica.

 Verujem da u svakoj ženi čuči talenat koji treba otkriti. I u to da se svako znanje može unovčiti. Sigurna sam i u to svaka žena ima znanje i talenat. “Ženobrazovanje” je moj projekat kojim želim da to i dokažem. Hoću da pomognem onima  koji žele da se razvijaju i da napreduju, svima koje to zanima.  Podeliću sa vama sve što znam i koliko mogućnosti pisane reči  to dozvoljavaju. Ja sam sve ono što ćete pročitati na blogu. Poslovno biznis konsultant, privatno zafrkant.

O BLOGU

Blog čine četiri kategorije, koje su od životne važnosti meni, a verujem i većini. Pisanje o ovim temama je zadovoljstvo.

BIZNIS – jer verujem u rad, znanje i obrazovanje. Pokušaću da vam pomognem da pronađete ili pokrenete posao, kako da se oglašavate i da prodajete svoje proizvode online, kao i resursi za freelancere. Posebna pažnja biće posvećena pokretanju i monetizaciji bloga, a biće i nekoliko saveta za uspešnu organizaciju rada od kuće. Kroz praktične primere i putem kojim sam ja išla. I uspelo je.

BAZA ZNANJA – deo bloga koji je posvećen edukaciji. Tu vas čeka “Knjigoteka”, koja će spojiti prave ljubitelje knjiga. Kursevi i obuke, besplatna online edukacija iz raznih oblasti i korisni sajtovi, razni resursi i kvalitetni kursevi i radionice koji se plaćaju. Ja sam završila 11 kurseva tako da znam o čemu pričam. Mudrosti & zanimljivosti sadržaće razne poučne i motivacione priče i izreke, kao i zanimljive činjenice, sajtove i slično.

 SUPERMAMA – kreativni svet koji me okružuje. Tekstovi o roditeljstvu, o praktičnim handmade i homemade trikovima, poneki recept koji sam nasledila od bake, moji rituali za unutrašnji mir i spoljašnji negovan izgled i sve to pod nazivom “Lonac i konac“. Rad je sastavni deo mene, pa ćete od biznis mame čuti razne priče i anegdote koje je prate u poslovnom svetu, ali i ciljeve, planove, želje i izazove koji je me prate. Trudiću se da što više radim na sebi.

PUTOVANJA – moje putopise možete pronaći na blogu maminaputovanja.com, a videćete ij i na ovom blogu u kategoriji koju opisujem. Nakon što izaberete tekst, bićete preusmereni na travel blog, od koga vas deli dva klika. Vrlo je jednostavno. Posebna pažnja biće posvećena putovanjima sa decom, savetima za pakovanje i kako da organizujete jeftina putovanja.